El Club Esportiu Barna-Sant Just neix al 2012 promogut per diverses persones dedicades al món de la Gimnàstica Rítmica amb la suficient il·lusió i formació per crear un nou Club de Gimnàstica i així promoure aquesta disciplina al territori català.

Té com a principals objectius la pràctica d’aquest esport saludable a les ciutats de Barcelona i Sant Just Desvern, tant a nivell escolar com a nivell de competició federada.

El Club Esportiu Barna-Sant Just promou la formació integral dels/les seus/es esportistes, tenint com a principi fonamental l’educació dels valors de l’esport.

Actualment comptem amb 260 gimnastes i 12 entrenadores i volem seguir creixent.

Disposem d’entrenadores i jutges nacionals i persones formades cadascuna en el seu àmbit de treball. També treballem amb professora de ballet molt especialitzada en el nostre esport.

Un equip jove i amb ganes d’evolucionar i crear nous projectes.

Les nostres esportistes treballen diàriament per assolir els seus objectiu amb una metodologia evolucionada al llarg dels anys.

Gimnastes com Alba Sàrrias, Alícia Fernández, Marina Delgado, entrenades al CAR de Sant Cugat, són Club Esportiu Barna. També tenim gimnastes de  gran  qualitat que lluiten per assolir les millors posicions als Campionats Nacionals d’una gran qualitat.