BARCELONA (INS Pau Claris)

Casal de Gimnàstica Rítmica, altres danses, tallers (perruqueria, maquillatge,…) activitats diverses, jocs motrius i molt més. Sortides setmanals. T’ho passaràs genial!

INFO

SANT JUST DESVERN (Escola Montseny)

Casal de Gimnàstica Rítmica, altres danses, tallers (perruqueria, maquillatge,…) activitats diverses, jocs motrius i molt més. T’ho passaràs genial!

INFO

Com inscriure’s?

1. Emplena les dades del formulari adjunt (PRE-INSCRIPCIÓ).
2. Rebràs un email de confirmació i que t’indicarà els passos a seguir.
3. Realitza l’abonament de la quantitat indicada en un plaç de 5 dies hàbils.
4. Rebràs un segon email de confirmació de pagament (INSCRIPCIÓ).

No es fan devolucions. En cas justificat es retorna el 50%.

A partir del 25 de maig de 2018 entra en vigor el REGLAMENT GENERAL EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES (GDPR). Un bon motiu per recordar-li qui és el responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal; quines són aquestes dades, com les hem obtingut i amb quina finalitat les tractem. El tractament de les seves dades s’inicia en el moment que vostè formalitza la inscripció i registre a qualsevol de les activitats, serveis i programes oferts pel Club Esportiu Barna. Aquest tractament ens permet facilitar-li informació d’interès relacionada amb el nostre Club, tenen encomanada per llei, així com pel compliment de les nostres obligacions envers a vostè derivades de les sol·licituds que ens adreci en el marc de les activitats de foment de l’ocupació i emprenedoria esmentades. Si desitja modificar o esborrar les dades de la nostra base pot fer-ho fent-nos arribar un email a clubesportiubarna@gmail.com